Close
Liker du informasjonskapsler (cookies) like mye som vi gjør?
Vi bruker dem for å gi deg den beste opplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt, godtar du bruken av informasjonskapsler i samsvar med våre infokapselsretningslinjer retningslinjer for cookies.

Denne personvernerklæringen er utarbeidet for å hjelpe bedre de som er opptatt av hvordan deres 'Personlig identifiserbar informasjon' (PII) brukes på nettet. PII, som beskrevet i amerikansk personvernlovgivning og informasjonssikkerhet, er en informasjon som kan brukes separat eller med andre informasjoner for å identifisere, kontakte eller lokalisere en enkelt person, eller for å identifisere et individ i en bredere sammenheng. Vennligst les nøye vår personvernerklæring for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller håndterer på annen måte din personlige identifiserbare informasjon i samsvar med nettstedet vårt.

Hvilke personopplysninger samler vi inn fra mennesker som besøker bloggen, nettsiden eller applikasjonen vår?

Ved bestilling eller registrering på nettstedet vårt kan du hensiktsmessig bli bedt om å oppgi ditt navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer eller andre detaljer for å hjelpe deg med din opplevelse.

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn informasjon fra deg når du abonnerer på et nyhetsbrev, svarer på en undersøkelse, fyller ut et skjema, bruker Live Chat, åpner Support Ticket eller oppgir informasjon på nettstedet vårt.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi kan bruke informasjoner vi samler inn fra deg når du registrerer deg, kjøper noe, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker visse andre sidefunksjoner, på følgende måter:
  • For å tilpasse opplevelsen din og tillate oss å levere den type innhold og produkttilbud du er mest interessert i.
  • For å forbedre nettstedet vårt til å fungere bedre for deg.
  • Å tillate oss å tjene deg bedre ved å svare på dine forespørsler til kundestøtte.
  • For å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller annet nettstedets funksjon.
  • For å be om vurderinger og anmeldelser av tjenester eller produkter.
  • For å følge dem opp etter korrespondansen (live chat, e-post eller telefonhenvendelser).

Bruker vi 'cookies'?

Ja. Cookies (informasjonskapsler) er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til din datamaskins harddisk gjennom nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør det mulig for nettstedets eller dets tjenesteleverandørs systemer å gjenkjenne nettleseren din, samt fange opp og huske viss informasjon. For eksempel bruker vi cookies for å hjelpe oss med å huske og behandle varene i handlekurven din. De brukes også til å hjelpe oss å forstå dine preferanser basert på tidligere eller nåværende aktiviteten på nettstedet, noe som gjør at vi kan tilby deg bedre tjenester. Vi bruker også cookies for å hjelpe oss med å innhente aggregerte data om nettside-trafikk og nettside-interaksjon, slik at vi kan tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden.

Vi bruker dem til å:
  • Hjelpe oss med å huske og behandle varene i handlekurven.
  • Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk.
  • Hold oversikt over annonser.
  • Kompilere aggregerte data om nettside-trafikk og nettside-interaksjon for å tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden. Vi kan også bruke pålitelige tredjepartstjenester som sporer denne informasjonen på våre vegne.
Du kan velge å la datamaskinen din advare deg hver gang en cookie blir sendt, eller du kan slå av alle cookies. Dette kan du gjøre i nettleserinnstillingene. Siden hver nettleser er litt annerledes, se på din nettleserens hjelpmeny for å lære deg den riktige måten å endre dine cookies.

Hvis du slår av cookies, vil noen funksjoner bli deaktivert. Det vil påvirke brukeropplevelsen som gjør nettstedopplevelsen din mer effektiv og som kanskje ikke vil fungere som forventet.

Likevel vil du fortsatt kunne legge inn bestillinger.

Tredjepartserklæring

Vi vil ikke selge, handle eller overfører på en annen måte personlig identifiserbar informasjon til tredjeparter.
Vi vil ikke inkludere eller tilby tredjepartsprodukter eller tjenester på vår nettside.

Bruker vi Google?

Googles annonsekrav kan oppsummeres av Googles annonseregler ( Google's Advertising Principles). De er på plass for å gi en positiv brukeropplevelse. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Vi bruker Google AdSense Advertising på nettstedet vårt.

Som en tredjepartsleverandør bruker Google cookies for å vise annonser på nettstedet vårt. Googles bruk av DART- cookies gjør det mulig å vise annonser til våre brukere basert på forrige besøk til nettstedet vårt og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruk av DART- cookies ved å gå til personvernreglene for Google Ad og Content Network.

Vi har implementert følgende:
  • visningsrapportering for Google Displaynettverk.
  • Demografiske rapporter og interesserapporter.
Sammen med slike med tredjepartsleverandører som Google bruker vi førsteparts cookies (for eksempel Google Analytics- cookies) og tredjeparts cookies (for eksempel DoubleClick- cookies) eller andre tredjepartsidentifikatorer for å samle data angående brukerinteraksjoner med annonseinntrykk og andre annonsetjeneste-funksjoner som gjelder nettstedet vårt.

Velge bort:
Brukere kan angi preferanser for hvordan Google annonserer til dem ved å bruke Google Ad Settings-nettsiden. Alternativt kan du velge bort dette ved å gå til Net Out Advertising Initiative Opt Out- nettsiden eller ved å bruke Google Analytics Opt Out Browser- tillegget.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act - amerikansk lov om barns personvern på nettet)

Når det gjelder innsamling av personlig informasjon fra barn under 13 år, overfører barnas online- personvernlov (Children's Online Privacy Protection Act - COPPA) kontroll til foreldre. Den føderale handelskommisjonen (The Federal Trade Commission), amerikansk forbrukerbeskyttelse byrå, håndhever COPPA- regelen, som beskriver hva operatører av nettsteder og nettjenester må gjøre for å beskytte barns personvern og sikkerhet på nettet.

Vi driver ikke spesifikk markedsføring mot barn under 13 år.

Rettferdig informasjonspraksis

Prinsippene om rettferdig informasjonspraksis danner ryggraden for personvernloven i USA, og konseptene de inkluderer har spilt en betydelig rolle i utviklingen av databeskyttelseslover over hele verden. Å forstå prinsippene om rettferdig informasjonspraksis og hvordan de skal implementeres er avgjørende for å overholde de forskjellige personvernlovene som beskytter personopplysninger.

For å være i tråd med rettferdig informasjonspraksis vil vi sette inn følgende tiltak hvis det skulle oppstå et databrudd:
Vi vil varsle deg via e-post
  • Innen 1 virkedag.
Vi vil varsle deg via telefon
  • Innen 1 virkedag.
Vi samtykker til den individuelle oppreisningsregelen som krever at enkeltpersoner har rett til å forfølge juridisk rettskraftige rettigheter mot datainnsamlere og databehandlere som ikke overholder loven. Denne regelen krever ikke bare at enkeltpersoner har rettskraftige rettigheter mot databrukere, men også at enkeltpersoner har tilgang til domstoler eller styresmakter for å undersøke og / eller rettsforfølge manglende overholdelse av databehandlere.

CAN-SPAM- lov

CAN-SPAM Act er en lov som setter regler for kommersiell e-post, fastsetter krav til kommersielle meldinger, gir mottakere rett til å få stoppet sending e-poster til dem, og beskriver alvorlig straff for lovbrudd.

Vi samler din e-postadresse for å:
  • Sende informasjon, svare på henvendelser og / eller andre forespørsler eller spørsmål.
  • Behandle bestillinger og for å sende informasjon og oppdateringer vedrørende bestillinger.
For å være i tråd med CAN-SPAM, godtar vi følgende:
  • Identifisere meldingen som en annonse på en rimelig måte.
Hvis du når som helst ønsker å avslutte mottak på e-poster, kan du sende oss en e-post til: office@start-up.house og vi vil imidlertid fjerne deg fra HELE korrespondansen.

Generell informasjon om behandling av personopplysninger

I samsvar med artikkel 13(1) til (2) Europaparlaments- og Rådsforordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om vern av fysiske personer i forbindelse med behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike opplysninger samt om oppheving av direktiv 95/46/EF (generell personvernforordning) (EUT L 119, s.1) - heretter kalt 'GDPR' - informerer vi deg om at:
  1. Startup Development House Sp. z o.o. med sitt hovedkontor i Warszawa, ul. Skolimowska, 3/9 00-795, er administrator av dine personopplysninger.
  2. Det rettslige grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger er den rettslige forpliktelsen fra Databehandleren til å innhente data i rekrutteringsprosessen etter ditt samtykke.
  3. Dine personopplysninger behandles utelukkende i forbindelse med rekruttering til stillingen du har søkt på og for å ta nødvendige skritt med tanke på rekrutteringsprosessen.
  4. Det er ikke obligatorisk å oppgi personopplysninger i søknadsskjemaet, men det vil forenkle kontakten med deg og gjør rekrutteringsprosessen mer effektiv.
  5. Dette samtykket fritar ikke arbeidsgiveren fra hans forpliktelser som følger av generelt gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av behandlet data og dens rettslige behandling;
  6. På grunnlag av dette samtykket kan arbeidsgiveren ikke behandle ovennevnte data på en måte som krenker ditt gode navn eller personlige rettigheter, så vel som bruke dem for andre omfang og formål enn de som er angitt ovenfor.
  7. Basert på dine personopplysninger, vil ikke Databehandleren ta noen automatiske avgjørelser mot deg, inkludert de som følger av profilering.
  8. Som administratoren vil vi behandle dine personopplysninger for å gjennomføre rekrutteringsprosessen til stillingen erklært i rekrutteringsskjemaet. På grunnlag av ditt samtykke (GDPR artikkel 6 nr.1 bokstav a):
    1. Du har når som helst rett til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger, men den påvirker ikke lovligheten av behandlingen som ble utført på grunnlag av ditt samtykke før tilbaketrekningen.
    2. Du har når som helst rett til å reise innvendinger mot behandling av dine personopplysninger. Vi vil ikke lenger behandle dataene dine for disse formålene med mindre vi kan vise at vi har gyldige legitime grunner som tilsidesetter dine interesser, rettigheter og friheter angående dine data, eller at dataene dine er nødvendige for at vi skal kunne bestemme, forfølge eller forsvare eventuelle krav, hvis nødvendig.
    3. Dine personopplysninger fra CV og søknad vil bli behandlet i den perioden når det kan oppstå krav relatert til rekrutteringsprosessen, dvs. i 3 år fra slutten av rekrutteringsprosessen, dvs. fra datoen din søknad ble sendt.
    4. Våre behandlere, f.eks. advokatfirmaer, IT-selskaper, kan også ha tilgang til dataene dine.
  9. I samsvar med GDPR har du rett til:
    1. å få tilgang til deres data og motta en kopi av dem;
    2. å rette (korrigere) deres data;
    3. å fjerne data, begrensninger i databehandlingen;
    4. å reise innvendinger mot databehandlingen;
    5. dataportabiliteten
    6. å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten.

Kontakt oss

Har du noen spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på office@start-up.house.